Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


eboger

Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

Link til denne sammenlinings vising

Begge sider forrige revision Forrige revision
Sidste revision Begge sider næste revision
eboger [17/03/2018 17:01]
Kim N. Jensen
eboger [17/03/2018 17:02]
Kim N. Jensen
Linje 40: Linje 40:
   * [[https://​www.adobe.com/​dk/​solutions/​ebook/​digital-editions.html|Adobe Digital Editions]]\\ - til PDF og ePub. Mange læse-programmer og ebogs-læsere (undtagen Kindle) er baseret på dette program   * [[https://​www.adobe.com/​dk/​solutions/​ebook/​digital-editions.html|Adobe Digital Editions]]\\ - til PDF og ePub. Mange læse-programmer og ebogs-læsere (undtagen Kindle) er baseret på dette program
   * [[https://​addons.mozilla.org/​en-US/​firefox/​addon/​epubreader/​|Firefox ePub-reader]]\\ - læs ePub-bøger online med Firefox! (Det kan man også med Microsoft Edge - uden særlige plugins, og får bogen læst op, hvis man har lyst. Den danske kvindestemme i Windows/​Edge er faktisk rimelig udholdelig at høre på.)   * [[https://​addons.mozilla.org/​en-US/​firefox/​addon/​epubreader/​|Firefox ePub-reader]]\\ - læs ePub-bøger online med Firefox! (Det kan man også med Microsoft Edge - uden særlige plugins, og får bogen læst op, hvis man har lyst. Den danske kvindestemme i Windows/​Edge er faktisk rimelig udholdelig at høre på.)
-  * [[http://​readium.org/​|Readium]]\\ - når du læser udpluk af e-bøger rundt om på nettet, er der ret stor sandsynlighed for, at du læser i [[https://​github.com/​readium/​readium-js-viewer/​releases|Readiums CloudReader-udgave].+  * [[http://​readium.org/​|Readium]]\\ - når du læser udpluk af e-bøger rundt om på nettet, er der ret stor sandsynlighed for, at du læser i [[https://​github.com/​readium/​readium-js-viewer/​releases|Readiums CloudReader-udgave]].
  
eboger.txt · Sidst ændret: 19/05/2020 09:36 af Kim N. Jensen

Sideværktøjer