Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


opera

Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

Link til denne sammenlinings vising

opera [31/03/2019 12:50]
Kim N. Jensen oprettet
opera [31/03/2019 13:44]
Kim N. Jensen
Linje 1: Linje 1:
 ====== Opera! ====== ====== Opera! ======
  
-De danske musikteatre holder sig fornemt tilbage fra at vise deres produktioner frem for resten af verden. Sådan er det (heldigvis) ikke flere andre steder, så her er en lille liste over legale kilder til online opera:+De danske musikteatre holder sig fornemt tilbage fra at vise deres produktioner frem for resten af verden. Sådan er det (heldigvis) ikke flere andre steder, så her er en lille liste over legale kilder til online opera (Mange operahuse har også sider med snipper fra nuværende og tidligere forestillinger - jeg foretrækker hele forestillinger frem for enkeltstående slagnumre, så de er ikke med her).
  
-[[https://​www.arte.tv/​de/​videos/​RC-016485/​saison-arte-opera/​|ARTE]] - En EU-støttet kulturkanal på nettet. Der er også mange andre kunstarter til fri afbenyttelse - udbuddet synes at være en smule forskelligt,​ alt efter hvilken sprogversion man vælger. (Mange operahuse har også sider med snipper fra nuværende og tidligere forestillinger - jeg foretrækker hele forestillinger frem for enkeltstående slagnumre, så de er ikke med her).+[[https://​www.arte.tv/​de/​videos/​RC-016485/​saison-arte-opera/​|ARTE]] - En EU-støttet kulturkanal på nettet. Der er også mange andre kunstarter til fri afbenyttelse - udbuddet synes at være en smule forskelligt,​ alt efter hvilken sprogversion man vælger.
  
 [[https://​operavision.eu/​en|OperaVision]] - Et EU-støttet samarbejde mellem omkring 30 europæiske operahuse, der streamer direkte og med efterfølgende mulighed for at se forestillingerne i nogle måneder. Der er som regel en ny forestilling på plakaten hver uge. [[https://​operavision.eu/​en|OperaVision]] - Et EU-støttet samarbejde mellem omkring 30 europæiske operahuse, der streamer direkte og med efterfølgende mulighed for at se forestillingerne i nogle måneder. Der er som regel en ny forestilling på plakaten hver uge.
opera.txt · Sidst ændret: 31/03/2019 13:44 af Kim N. Jensen

Sideværktøjer