Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


start

Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

Link til denne sammenlinings vising

Næste revision
Forrige revision
start [22/12/2017 13:43]
127.0.0.1 ekstern redigering
start [10/04/2019 12:12]
Kim N. Jensen
Linje 11: Linje 11:
   * [[https://​www.wcr.sovemule.dk/​|The William Clark Russell Site]]\\ - et undersite med en præsentation af en stor, glemt forfatter af sø-romaner. Sitet er fortrinsvis på engelsk - (Åbner i et nyt vindue)   * [[https://​www.wcr.sovemule.dk/​|The William Clark Russell Site]]\\ - et undersite med en præsentation af en stor, glemt forfatter af sø-romaner. Sitet er fortrinsvis på engelsk - (Åbner i et nyt vindue)
   * [[https://​foljeton.sovemule.dk/​doku.php|Føljetoner & Fortællinger]]\\ - en wiki med en stadig voksende oversigt over det skønlitterære indhold i en række danske aviser for hundrede år siden. (Åbner i et nyt vindue)   * [[https://​foljeton.sovemule.dk/​doku.php|Føljetoner & Fortællinger]]\\ - en wiki med en stadig voksende oversigt over det skønlitterære indhold i en række danske aviser for hundrede år siden. (Åbner i et nyt vindue)
-  * [[Bog- og Pladesalg]]\\ - her sælger jeg overskydende bøger, CD'er og DVD'er mm. fra min "​samling"​. ​Du kan også finde mig på BrugteFilm.Dk+  * [[Bog- og Pladesalg]]\\ - her sælger jeg overskydende bøger, CD'er og DVD'er mm. fra min "​samling"​.
   * [[Slægtsforskning]]\\ - her finder du mine børns slægt og aner, en linksamling og forskellig software, jeg bruger   * [[Slægtsforskning]]\\ - her finder du mine børns slægt og aner, en linksamling og forskellig software, jeg bruger
 +  * [[Opera]]\\ - links til forskellige internet-tv-kanaler med klassisk musik
   * [[Om mig]]\\ - ikke noget stort, men sådan en side skal der jo være ...   * [[Om mig]]\\ - ikke noget stort, men sådan en side skal der jo være ...
  
 //God fornøjelse !// //God fornøjelse !//
start.txt · Sidst ændret: 10/04/2019 12:12 af Kim N. Jensen

Sideværktøjer